sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Englannin ihanuudet!


Posti kiikutti jälleen viimeviikolla paketillisen ihania vaatteita tytölle. Vaatteet tilaan Englannista Next -merkkisestä liikkeestä joka tuntuu olevan hyvin suosittu siellä päin maailmaa. Hinta-laatusuhde vaatteissa on mielestäni hyvä. Nämä sieltä sitten tuli:










Niin ihania olivat kaikki! Suurin osa kyllä vielä liian isoja...

Sain eilen illalla ompelukohtauksen ja tein monta tuntia tytölle takkia. Laitan sen tänne esille kunhan saan valmiiksi. Kaavat löytyivät Ottobre -lehdestä 4/2009 ja kankaana käytin Huuto.netistä ostamaani Hilcon ohutta vakosamettikangasta nimeltä Kapokier:


Ainakaan vielä en ole ompelussa sössinyt pahasti, mutta seuraavaksi onkin vuorossa takin kanttaaminen vinonauhalla...

torstai 18. helmikuuta 2010

Kötöstyksiä!

Pakkohan se on kötötelyblogiin laittaa esille joitakin tekeleitäni! Lapsen tulon myötä tämä rakas harrastus on nyt hieman jäissä ja kaikki tuotokset syntyvät todella hitaasti... Tämä ihana lyhythihainen neule oli tarkoitettu tyttärelleni ja teinkin ohjeen mukaan koon 1-2 vuotiaalle, mutta siitä tulikin liian pieni. Annankin tämän sitten lahjaksi ystäväni vauvalle. Malli on Sirdarin ohjeista ja lankana käytin yhtä lempilankaani eli Sublimen Baby Cashmere Merino Silk DK:ta värinä tämä herkullinen Pinkaboo!

 

Ja tässä on lopputulos johon olin yllättävän tyytyväinen! Omia tekeleitään katsoo aina niin kriittisesti!



Joskos nyt sitten viikonloppuna saisi aikaan aloittaa vaateompelukokeilun. Kaapissa odottaa säkillinen trikoo- ja velourkankaita. Niin ja vino pino Ottobren lehtiä joissa on aivan ihania kaavoja lapsille!

tiistai 16. helmikuuta 2010

Not so serious shopping!

Tänään tehtiin ostosmatka Ikeaan! Paljon ei ostettavaa ollut, mutta jotakin sentään. Muksulle ostettiin pöytä ja tuolit lastenhuoneeseen.



Matkaan tarttui myös
lepotuoli pienelle joka päätyi vielä varastoon odottamaan suurimman kiipeilyinnostuksen loppumista! Ajattelin myös verhoilla tuolin jollakin nätimmällä kankaalla.

Tää läppäripöytä oli tosi kätevä!
Kun sitä rahaa ei nyt sitten mennytkään niin paljoa, mietin josko raskisin ostaa itselleni uuden sykemittarin. Nyt kun kerran on tuo uusi vesiurheiluharrastus aloitettu... Jep, olen välineurheilija mutta pitäähän sitä motivaatiota pitää yllä! Tää ois niin herkullinen.