keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Lahjapaita ihan pienelle ja housukokeiluja

Stenzon ruskeasta tähtitrikoosta syntyi valekietaisupaita miehen serkun vastasyntyneelle pojalle. Kaava on Ottobren perusvaatteet vauvalle kaavanipusta.


Ompelukset ovat tähän asti olleet melko yläosapainotteisia, joten pitihän sitä housujakin tehdä. Vaaleammat housut ovat collegea Eurokankaasta ja kaava on Ottobre 4/2007 lehdestä. Nämä ovat kokoa 62 cm ja tarkoitettu siis pitkiksi housuiksi, mutta näistä tuli tytölle (1,5 v) täydelliset caprit! Meillä neiti on hoikkeliini, joten vieressä olevat finecord housut ovat kokoa 80 cm. Leikkasin kankaat ilman saumavaroja ja pidensin hieman niin hyvät tuli. Kaavat Ottobre 1/2010. Melko kookkaita tuntuvat olevan nuo Ottobre kaavat. Etenkin housut ovat suorastaan jättimäisiä!


1,5-vuotiaan kanssa valokuvaaminen voi olla melko eksoottista! Tästä todisteena yläkulman uhkaavasti lähestyvät varpaat! ;)

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Nextin syksyä...

Syksyn lähestyessä parasta on kun pimenee ja kauppoihin alkaa hiljalleen tippua syysvaatteita... Nextin syysmallistoa löytyykin jo netistä! JEE! Tässä makupaloja:






Nuo takit olisivat niin herkkuja, mutta varmaankin epäkäytännöllisiä... Huoh, ehkä pakko silti tilata! Niin ja vaatteethan löytyy täältä.

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Bambitunika!

Tämmösen tekaisin Hawthorne threadsilta tilatusta bambikankaasta. Hankala oli päättää mihin tuon kankaan raskisi käyttää. Kaava on Ottobren suosittu kukkopillitunika.


Sophia carry all laukusta jäi vielä vähän kangasta jäljelle, joten pyöräytin siitä kivan pikkulaukun. Mallia otin näkemästäni Marimekon laukusta.

maanantai 12. heinäkuuta 2010

Takkia, Töpseliä ja kelloa!

Tämä takki odotteli valmistumista pitkään, mutta tässä se nyt on. Kangas on Hilcon finecordia ja vuori peruspuuvillaa Eurokankaasta. Malli oli jostain Ottobre lehdestä.


Viime viikolla postikusti kuljetti myös Aarteen ja Nimeldan kanssa tehdyn kimppatilauksen Töpseliltä eli Michas Stoffeckelta. Kaikki kuvassa olevat kankaat eivät siis ole ikävä kyllä minun! ;) Tulee varmaan tilattua toisenkin kerran...


Blogini ensimmäinen postaus taisi koskea Polarin sykemittaria. No nyt mulla on sekin! Paitsi erivärisenä kun en saanut enää tuota violettia... Kellon hyväkäs kehtasi väittää minua huonokuntoiseksi... No ei oo kyllä ihan väärässä...

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Voiko ihanammin päivä enää alkaa?!?

Kun postissa odottivat nämä:


Hawthorne Threadsin paketit tulevat Jenkkilästä melko nopeasti! Turkoosi kukkakangas päätynee pussukoiksi, bambikangas leikkimökin verhoiksi, harmaat kankaat muuntuvat laukuiksi ja pallotrikoo tytölle puseroksi! Jahka siis ehdin... Tuo trikookangas oli melko kivan tuntuista, sopivan paksua kun en tykkää semmosista luruista. 

Kankaat pelastivat päivän! Ompelin aamusta tytölle takkia, joka on odottanut valmistumistaan ikuisuuden.... Nyt kun olin mukavasti jo loppusuoralla niin eiköhän lanka loppunut! Ärsyttävää! Onneksi voin purkaa tuskaa räveltämällä uusia kankaita!