keskiviikko 25. elokuuta 2010

Syyspipo

Tämmösen pipon suunnittelin tytölle ihan ite! Inspiraation lähteenä on selvästikin toiminut hiiripipo, mutta kaavat on itse tehty. En ole aikaisemmin oikein harrastanut tuota kaavojen tekoa itse, mutta tämä onnistui melko mukavasti joten lisää on tiedossa. Hieman tuunaan pipoa vielä takapuolelta mutta sitten on täydellinen. Niin ja jotain windstopperia ajattelin hankkia korvien kohdalle. Onko kellään tietoa löytyykö moista esimerkiksi Eurokankaasta?


Kangas on polarfleeceä Eurokankaasta ja vuorena tavallinen trikookangas. Tähtiaplikaatio velouria ja korvien tähtikankaat Stenzon trikoota. Mitäpäs pidätte?

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Ihana Lindex...

Poimintoja Lindexin tulevasta valikoimasta... Kuvat Lindex shop online.

Lindex Shop Online - Neule

Lindex Shop Online - Pyjama

Lindex Shop Online - Setti

Miksi oi miksi kahden viimeisen suurin koko on 86 cm?

No nämä olen sitten ostanut.

Lindex Shop Online - Pusero

Lindex Shop Online - Tunika

Lindex Shop Online - Tunika

Tuo viimonen tunika kylläkin vaaleanpunaisena. Olipa mahtava tuo Lindexin kuvien linkitystsydeemi! Piti ihan jakamisen ilosta kokeilla! :) Heh heh.

Olen kehitellyt omaa pipomallia... Kaavat sain piirrettyä tänään ja saas nähdä koska päästään ompeluasteelle. Ompeluhuoneen järjestäminen(siivous), organisointi(siivous), järkeistäminen(siivous) on pahasti vaiheessa...

torstai 19. elokuuta 2010

Kirppistä ja pari pientä juttua

Parit ompelukset heti kärkeen! Hiiripipo vol. 2 on ollut jo tovin valmiina ja käytössä. Kaava sama vanha tuttu ja kangas Hilcon raitatrikoo.




Hommasin keittiön pöydälle uuden vahakankaan ja siitä jäi mukavan kokoinen jämäpalanen, joten keksinpä tehdä ruokalapun. Vinonauhan ompeleminen ei edelleenkään ole suosikkihommaa, mutta siinä se nyt on. Piristykseksi ompelin palan norsunauhaa.



Vein tytön vanhoja vaatteita uuteen Oululaiseen lastenvaatekirppariin ja hyvin menivät kaupaksi. Nyt passaa taas hommailla uusia! Itse löydän harvoin kirpparilta mitään. En tiedä olenko nirso vai enkö vain osaa etsiä. Nyt kerrankin löysin tytölle Naperon tuliterän hupparin ja hyvin vähän käytetyt housut. Tuhlarina tietenkin mietin heti, että nyt kun säästin noin paljon niin voin ostaa sitten jotain muutakin... Voi voi.


Nyt ostos- ja ompelulistalla on housuja tytölle. Tarha alkaa ensi kuussa ja pitää olla mukavia housuja joissa leikkiä ja riehua. Päänvaivaa on aiheuttanut välikausipuku. Olen jappassut eestaas ja miettinyt että mikäköhän se olis kaikkein järkevin. Pitäis vaan ostaa joku ja sillä hyvä. Luulen päätyväni Ticketin plain rain asuun jossa on irroitettava fleece. Anton&Ninassa näin eilen ihanan violetin lingonberry kuosin, mutta eipä tietenkään ollut oikeaa kokoa...

lauantai 7. elokuuta 2010

Paapii: Pöllö, pupuja ja arvonta :)

Paapiilla on aivan ihana arvonta! Käykääpäs katsomassa!

keskiviikko 4. elokuuta 2010

Pakettipäivä piristää kummasti!

Tässäpä valmis bambipaita. Kaavat uusimmasta Ottobrestä, kangas Lasten Metsolasta ja bambikuva Michasilta. Ekaa kertaa kokeilin nuita Michasin silitettäviä kuvia ja tuli kyllä kiva. Saa nähdä miten pysyy pesussa.


No niin ja sitten asiaan. Eilen oli pakettipäivä, eli paketteja puski sisään ovista ja ikkuinoista! Ihanata! H&M:n, Nextin ja Littleoneshoesin paketit saapuivat! Tytölle tuli mukavasti syysvaatetta ja tarhatossuja.


Sukkahousut H&M, sukat Next ja nahkatossut Littleoneshoes. Aivan älyttömän ihania nuo nahkatossut ja paljon halvempia kuin Suomessa. Kuosejakin löytyy paljon, joten jos tarvetta on niin kannattaa katsastaa linkki. Koot ovat kyllä melko suuria näissä tossuissa.


Pipot ja lapaset H&M. Tuo vaaleanpunainen pipo oli aivan jättimäinen, meni päähän minullekkin.


Kaikki Nextiltä. Takki on sateenpitävä.


Paidat H&M, paitsi tuo ylemmän kuvan toiseksi viimeinen on Nextiltä. Tuo kauluspaita oli kyllä tosi söpö päällä!


Inhoan kissoja, mutta nämä Nextin kissat ovat huippuja!


Nextin yöpuvut ja neiti nopsajalka!

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Vihdoinkin hiiripipo!

Olen yrittänyt vääntää tätä riivatun pipoa pariinkin otteeseen ja epäonnistunut täydellisesti! Liian isoja löröjä on aikaisemmista kötöstyksistä tullut. Nyt tuli hyvä, tai ainakin melkein... Tyttö nosti kamalan metelin kun yritin sovittaa tätä hänelle päälle! Yleensä tyttö tykkää sovitella vaatteita ja mennä peilaamaan :) Kaameen pipo äiskä menny sitte tekemään! No tyttö saa vielä omansa, mutta tämä menee lahjaksi ystävän lapselle. Malli on kirjasta nimeltä Ompele kaunista lapselle. Kukkatrikoo on tilattu Michasilta. Hieman modasin tuota kaavaa Nimeldan innoittamana ja ompelin sen vuorellisena. Salettiin parempi niin! Alareunan taite on myös oma lisäykseni.


Uusimmasta Ottobrestä bongasin tämän kivan hupparin. Mielestäni  paidan oli aivan loistava! Kangas on hieman paksumpaa trikoota, jonka tilasin Hawthorne Threadsilta. Kankaan laadusta en vielä uskalla sanoa sen enempää, mutta vaikuttaa lupaavalta. 


Alen loppurysäyksestä rysäytin vielä tytölle tämän upsun Benettonin mekon!

 Oliostettavakupuoleenhintaansainniinsenhäntäytyysitteollatosihalapa!