torstai 31. toukokuuta 2012

Parhaille päiväkodin tädeille

Meillä on aivan ihanat päiväkodin tädit. Tyttö vaihtaa syksyllä päiväkotiryhmää isompien lasten puolelle ja sanomme sitten hyvästit nykyisille hoitajille. Olisin halunnut tehdä jokaiselle laukun, mutta aika ei riitä.


tiistai 29. toukokuuta 2012

IKEA keittiö

Keksasinpa kesälomalle mukavaa puuhaa eli keittiörempan! Homma lähti vähän lapasesta kun suunnittelin ensin vanhemmilleni uuden keittiön. No nyt tulee meillekkin, sillä sain vanhan keittiön myydyksi. Ikealla on näppärä suunnitteluohjelma jolla tein nämä luonnokset tulevasta keittiöstä. Valkeat ovet korkeakiiltovalkoisia.


Tässä toisessa kuvassa oleva mikron yläpuoleinen ovi tulisi myös valkoiseksi. Tuo vasemmalla oleva valkea möhkäle on sitten jääkaappi! Työtason valitseminen tuottaa kyllä ongelmia... Meillä on valkoinen laminaatti, joten laitoin tähän suunnitelmaan myös valkoisen työtason. No saapas nähdä! Tämä suunnitelma olisi nyt voitolla tällä hetkellä!

tiistai 15. toukokuuta 2012

Laukkuja...

Aika on taas ollut vähän kortilla, mutta pari laukkua olen kerennyt väsätä parin viime kuun aikana.


Kaavana vanha tuttu Sophia carry all


Toinen laukku onkin sitte omalla kaavallani.

Kesälomaan ja koulun loppuun olisi vielä kaksi viikkoa... Ihanaa että loppuu tämä kiire ja saa aikaa harrastaa! Mielessä siintää myös pari remppajuttuakin... :D