perjantai 5. maaliskuuta 2010

Ompeluhuone valmistuu...

Rakastan sisustamista! Kun sisustusvimma iskee on saatava koko huoneen sisustus kerralla uusiksi. Miehellä paloi käpy uuden ompeluharrastukseni kanssa, kun kaikki koneet ja kankaat ovat hujanhajan pitkin tietokonehuonetta. No siitä se sitten lähti! Tuunasin itselleni ompeluhuoneen kodinhoitohuoneeseen.

Tietty ei riittänyt, että hankin koneille sopivan ompelupöydän. Piti saada myös lipasto tavaroille, uusi matto, tapetti seinään, kaitaliinat koneiden alle ja ja ja.... Ja hei daa! Sivuoven ikkuna könöttää aivan uuden tapetin vieressä ja siinä roikkuu aivan karsea bambukaihdin, jonka olen joskus mielenhäiriössä ostanut. Hain siis tänään Eurokankaasta täydellistä kangasta ja laskosverhotarvikepaketin. Että sekin pitää sitten vaikeimman kautta vääntää. Haaveena olisi myös ostaa koko settiin sopiva tuoli... Jotain vanhaakin sentään huolin mukaan, eli seinälle tuleva lamppu pelastettiin pölyttymiseltä kaapin päältä. Josko huomenna saisin laskoskaihtimen ommeltua loppuun (mikäli osaan), niin laitan tietty kuvia tuliterästä pisteestäni! Sen verran paljastan että huoneen yksi sävy on violetti. Tässä esimakua tapetista (joka edelleen on pysynyt seinässä huolimatta siitä, että olen itse sen laittanut :D). 



Eurokankaan reissulla eksyin myös "ruokaostoksille" ja kuinka kävikään... Keväthän se tulee kovaa vauhtia ja mitäpä muuta tällainen materialisti hankkii tyttärelleen kuin Reiman puvun. Citymarketista löytyi tämä ihanuus. Malli on nimeltään Barbados.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti