keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Tuliaisia!

Viimeisestä postauksesta onkin kulunut jo tovi. Norovirus kaatoi meidän perheen sänkyyn muutamaksi päiväksi ja sen jälkeen sain kaupanpäälle pienen flunssan. Hirveästi ei siis ole tullut tehtyä mitään. Tytölle ompelin Marimekon lumimarja -kankaasta paidan, mutta se ei ole vielä esittelykelpoinen kun napit puuttuu... Lisäksi olen alkanut myös väsätä neuletakkia.

Lähdin tänään verho-ostoksille Eurokankaaseen. Verhoja ei tietty sieltä löytynyt, mutta palalaarista pari jämäkangasta otin kesävaatteita ajatellen. Noooooo, Eurokangashan on täällä ihan Kodin ykkösen vieressä ja Kodin ykkösessähän on Marimekko... Niiiiiiiin, no voi olla että ostin sieltä tuota aiemmin mainitsemaani Tuliainen -kangasta. No piti ottaa ku sain 20% alennusta ja otin vaan yhden mitan kun teen paneeliverhot. :) Nam!

Huomenna tänne avataan ilmeisesti Gina Tricot. En tiedä paljoa tuon kaupan vaatteista, mutta katsastamassahan se pitänee käydä. Mitä jos lähtis kaikkien teinityttöjen kiusaksi yöllä sinne makuupussin kans että ois eka jonossa?!? ;) Sitte se aukeaiskin vasta ylihuomenna! No ehkäpä ei kuitenkaan!

2 kommenttia:

  1. No niin. Gina Tricot oli pissismin tyyssija. Joitain kivoja ja halpoja puseroita sielä oli, mutta kilometrien pituiset jonot sovituskopille ja kassalle ehkäisevät ostohalut. Lisäksi tämä on taas niitä kauppoja joissa musiikki soi niin kovaa ettei kuule edes omia ajatuksia.

    VastaaPoista
  2. Tuo on muuten aivan järkyn rasittavaa, siis kaupassa kovaa soiva musiikki. Luulis, että henkilökuntakin kuuroutuu siinä.

    VastaaPoista