lauantai 17. huhtikuuta 2010

Amy Butleria tyrkkää! Toivottavasti.

Eilen sain tekastuksi tytölle liivimekon. Vaaleanvihreä finecord on Amoriinista ja kuviollinen finecord löytyi Eurokankaasta. Violetit napit olen ostanut joskus Nappikikasta. Malli on yllättäen taas Ottobre -lehdestä 1/2007. Napinläpien kanssa tuli hieman säätöä mutta lopulta nekin löysivät paikkansa. Tein mekon koon 80 kaavalla, mutta se oli melko suuri.


Unettomana yönä päädyin sitten taas hieman nettiostoksille ja tilasin kaavat tähän Amy Butlerin Sophia carry-all -laukkuun.


Saapas vain nähdä että osaanko suomentaa englanninkielisen ohjeen... Monet suomalaisetkin ompelutermit ovat vielä hepreaa. Kankaat ajattelin hommata täältä. Täytyy varmaan tehdä ensin koeversio ettei heti ryssi hienoja kankaita!

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä niin mun näköinen laukku. Milloin tehään se Saksan kangastilaus?

    VastaaPoista
  2. Sitte sun täytyy ehdottomasti saada kopsata nuo kaavat! Voipi olla että tarvin vähän sun apua, että osaan tehdä tuon! Tehdään tilaus heti kun ne uudet kankaat tulee. Niitä kankaita kärkkyy meinaan muutkin kuin me! Just tuossa katselin että mitäs kaikkea sitä ottais ja ostoskori on nyt menossa 140 eurossa...

    VastaaPoista