sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Eka kerta Rovaniemen Ottobressä!

Ja on muutes saletti että käyn myös toisen ja kolmannenkin kerran! En muista olisinko koskaan ollut niin haltioitunut jostakin kaupasta kuin nyt olin. Pyörin kirjaimellisesti suu auki ensin alakerran leluosastolla ja jännitti ihan mennä yläkertaan jossa kankaat sijaitsivat. Toinen kerros todellakin oli lähempänä taivasta. Se oli minun taivas! Myyjä piti minua varmaan hulluna kun puokkoilin hyllyltä toiselle ja pötisin ääneen että nytpä tiiän miksi minun ei ois kannattanu tulla tänne... 

Olisin halunnut ottaa kaikki kankaat mukaan. Loppujen lopuksi homma meni siihen, että oli väkipakolla valittava jotain. Huoh. Lopuksi vielä anelin myyjiltä että muuttakaa takaisin Ouluun! Kaiken kruunasi kun myyjä vielä vinkkasi että tuolla on poistettavia kaavapaketteja joita saa viedä ilmaiseksi niin paljon kuin lystää! Jee! Kassalla sain vielä valita itselle kaupan päälle rintamerkin! Voi kösses. Myyjä ajatteli, että tuon saa varmasti tällä takaisin ja useasti! No niin saa, se myyjä oli oikeasti tosi ihana!


Ja lopuksi vielä kummipojalle tehdyt ompelukset. Hupparin kaava Ottobre 4/2007, vaaleansininen college Eurokankankaasta ja  Stenzon tähtitrikoo Iinun kaupasta.


1 kommentti: