keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Lahjapaita ihan pienelle ja housukokeiluja

Stenzon ruskeasta tähtitrikoosta syntyi valekietaisupaita miehen serkun vastasyntyneelle pojalle. Kaava on Ottobren perusvaatteet vauvalle kaavanipusta.


Ompelukset ovat tähän asti olleet melko yläosapainotteisia, joten pitihän sitä housujakin tehdä. Vaaleammat housut ovat collegea Eurokankaasta ja kaava on Ottobre 4/2007 lehdestä. Nämä ovat kokoa 62 cm ja tarkoitettu siis pitkiksi housuiksi, mutta näistä tuli tytölle (1,5 v) täydelliset caprit! Meillä neiti on hoikkeliini, joten vieressä olevat finecord housut ovat kokoa 80 cm. Leikkasin kankaat ilman saumavaroja ja pidensin hieman niin hyvät tuli. Kaavat Ottobre 1/2010. Melko kookkaita tuntuvat olevan nuo Ottobre kaavat. Etenkin housut ovat suorastaan jättimäisiä!


1,5-vuotiaan kanssa valokuvaaminen voi olla melko eksoottista! Tästä todisteena yläkulman uhkaavasti lähestyvät varpaat! ;)

2 kommenttia:

  1. Hiiripipo on loistava! Täytynee etsiä tuo kirja käsiinsä ja yrittää tehdä poikaversio :) Meidän keskimmäinenkin on niin hoikkis, että kaavoja saa kavennella tai tehdä pienemmällä koolla mutta lisätä pituutta.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kyllä hiiripipoa, passaa se pojallekkin! Tein toisenkin hiiripipon Hilcon raitatrikoosta ja se kangas sopi siihen oikein hyvin. En ole vielä ehtinytkään postata siitä tekeleestä.

    Kaavojen modaaminen on kyllä ärsyttävää!

    VastaaPoista