torstai 19. elokuuta 2010

Kirppistä ja pari pientä juttua

Parit ompelukset heti kärkeen! Hiiripipo vol. 2 on ollut jo tovin valmiina ja käytössä. Kaava sama vanha tuttu ja kangas Hilcon raitatrikoo.
Hommasin keittiön pöydälle uuden vahakankaan ja siitä jäi mukavan kokoinen jämäpalanen, joten keksinpä tehdä ruokalapun. Vinonauhan ompeleminen ei edelleenkään ole suosikkihommaa, mutta siinä se nyt on. Piristykseksi ompelin palan norsunauhaa.Vein tytön vanhoja vaatteita uuteen Oululaiseen lastenvaatekirppariin ja hyvin menivät kaupaksi. Nyt passaa taas hommailla uusia! Itse löydän harvoin kirpparilta mitään. En tiedä olenko nirso vai enkö vain osaa etsiä. Nyt kerrankin löysin tytölle Naperon tuliterän hupparin ja hyvin vähän käytetyt housut. Tuhlarina tietenkin mietin heti, että nyt kun säästin noin paljon niin voin ostaa sitten jotain muutakin... Voi voi.


Nyt ostos- ja ompelulistalla on housuja tytölle. Tarha alkaa ensi kuussa ja pitää olla mukavia housuja joissa leikkiä ja riehua. Päänvaivaa on aiheuttanut välikausipuku. Olen jappassut eestaas ja miettinyt että mikäköhän se olis kaikkein järkevin. Pitäis vaan ostaa joku ja sillä hyvä. Luulen päätyväni Ticketin plain rain asuun jossa on irroitettava fleece. Anton&Ninassa näin eilen ihanan violetin lingonberry kuosin, mutta eipä tietenkään ollut oikeaa kokoa...

3 kommenttia:

  1. Mistä tuo hiiripipon kaava on? on ihku!

    VastaaPoista
  2. Kaava on Emma Hardyn kirjasta Ompele kaunista lapselle. Siinä on muitakin tosi ihania malleja. Suosittelen tekemään hiiripipon ohjeesta poiketen vuorellisena, tulee mielestäni paljon parempi!

    VastaaPoista