torstai 25. marraskuuta 2010

Parit pannat ja koruhommia!

No niinhän siinä on taas käynyt, että työnteko häiritsee bloggaamista ja ompelemista! Pitkästä aikaa täällä siis. Innostuin tekemään koirille kaulapantoja. Vähän kaunistusta karvaturreille!


Pannat ovat perinteisiä pistolukkopantoja, mutta alin on puolikiristävä ja pehmustettu fleecellä. Laitoin kokeeksi pannat myyntiin Taitomaahan.

Innostuinpa myös pitkästä aikaa helmeilemään! Töissä monilla on ollut puuhelmistä tehtyjä avainkaulanauhoja. Ajattelin sitten lisätä vähän blingblingiä päivään. Työssäni ei pääse vaatteilla koreilemaan, eikä pahemmin koruja kannata pitää. Tämähän on aivan loistava piristys ja työkaverit ovat kovasti kyselleet josko tekisin heillekin.


 Korujen kuvaaminen on muutes suorastaan melko tuskallista! Käytin tähän kaikenlaisia jämähelmiäni, mm. swarovskin kristalleja, savukvartsia ja lasihelmiä...
5 kommenttia:

 1. Voi miten suloiset koiran kaulapannat! Ihania nauhoja koristamssa niitä! Mistä olet löytänyt noin kivoja kuvioituja nauhoja!
  Ja ihanan piristävä tuo helmityösi! Tuollainen olisikin töissä kiva :)

  VastaaPoista
 2. Ihana idea ja juuri täällä olen kironnut koiranpantojen hintoja! Voisin tehdä kasan meidän neidille mitä ihanampia, jos vaan osaisin! Nauhoja kyllä on kaapit pullollaan. Mistä olet hommannut muut tarvikkeet?

  VastaaPoista
 3. Ihania koiranpantoja :)
  Ja toi avainnauha on upea!!

  Vastaan Riikalle omat tietoni :D
  Riikka: meiltä ainaki saa kangaskaupasta tarvikkeet. Kangastukusta saa myös, (laukkunauha, D-rengas, pistolukko (=solki ja t-solki), olen itse valjaita tehnyt koirille :)

  VastaaPoista
 4. Anna: Nauhat ovat Farbenmixin nauhoja. Itse tilasin suoraan Saksasta heidän omilta nettisivuiltaan, mutta myös Suomessa on verkkokauppoja jotka näitä myyvät. Googlaa sanalla Farbenmix niin varmasti löytyy!

  Riikka: Pantojen ompelu ei ole todellakaan vaikeaa, olet tehnyt tuhat kertaa hankalampiakin hommia! :) Ja nää on tosi nopeita tehdä. Kuten Sani sanoi, löytyy tarvikkeet alan kaupoista. Netissä on myös sellainen liike kuin antassu.com. Kannattaa sitten katsoa, että nuo D-lenkit ovat yhtenäisiä eli hitsattuja niin kestävät varmasti!

  Ja Sanille kiitokset kehuista! :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Voi mikä kauppa!! Aivan ihania juttuja saisi aikaan jos tilaisl kaikki ihanat strassilukot sun muut...tilaus lähtikin jo, mutta yritin pysyä kohtuudessa...

  VastaaPoista