tiistai 7. kesäkuuta 2011

Heti mulle nämä!!!

Örk! Kamera teki tenät eikä suostu toimimaan, joten en pääse esittelemään uutta makkaria ja vaatehuonetta... Laitetaan siis pieni fiilistelypostaus, sillä olen keksinyt taas pari pakko saada juttua!

Ensimmäisenä Fatboyn headdemock riippukeinu. Ihana ihana ihana. Tää ois iso iso iso. Niin ja kallis kallis kallis... Turkoosi ois aika nami eikös?Kesä on kenties kuumimmillaan niin mitäpä muuta sitä keksii haluta? No Ugg bootsit tietty! Eikö muka tullut ekana mieleen? Selailin Brandos nettikaupassa kenkiä ja nämä oli ihan vahinkolöydös. Aion todellakin hankkia nämä ensi syksyksi ja talveksi! Antakaahan vinkkejä jos ootte tilaillu näitä jostain ulkomailta vähän helvemmalla!


Oon ihan fiiliksissä taas... Vietettiin tytön kanssa ihana aamupäivä Ainolan puistossa (varmaankin yksi Suomen kauneimmista puistoista Oulussa) sorsia ruokkien ja sitten kuljailtiin vielä kaupingilla ja ostettiin tytölle uudet Crocsit, vaaleanpunaiset tietty! Nyt katson eiliset Täydelliset naiset nauhalta. Selvästi hyvä päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti