tiistai 16. lokakuuta 2012

Pentik!

Sisustuttaa taas ihan kamalasti! Pentikin sivuilla oli kaikkea ihanaa, joten enpä taida uskaltautua liikkeeseen! Haaveilin jo vuosi sitten Pentikin loiste-kyntteliköstä. Nyt löysin tarjouksen, jossa sen sai lehtitilauksen kylkiäisenä! Olen pidemmän aikaa haaveillut astiaston keräämisestä. Pentikin Valo olisi kaunis. Ja kallis... Pitäisi ostella yksi kerrallaan ja kuluu ikuisuus. Se ei sovi luonteeseen!
7 kommenttia:

 1. Pentikillä on kyllä ihania juttuja tällä hetkellä valikoimissaan, minäkään en uskalla piipahtaa liikkeessä, koska tiedän, että ulos ei pysty tulemaan ennen kuin on ihanuuksia pussit täynnä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ennen joulua täytyy pakosti piipahtaa joululahjaostoksilla! :)

   Poista
 2. Minulla on tuo ihana loiste -puu. Pienempi versio, joka sekin on iso ja näyttävä. On kyllä aivan ihana.

  En taida itsekään Pentikille uskaltautua, sen verran kauniita juttuja siellä on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saapa nähdä onko se mulle tuleva liian suuri kun taitaa olla se isompi... Ajattelin laittaa keittiön pöydän päähän mutta taitaa mennä sijoituspaikka uusiksi! :)

   Poista
  2. Ei tuota minunkaan keittiön pöydän päähän ihan viitsi laittaa, on sen verran ulottuva joka suuntaan. :D Olohuoneessa on sen paikka tällä hetkellä. Haluaisin ostaa jonkun lipaston ja siihen päälle sen laittaa.

   Poista
 3. Minkä lehden kanssa tuollainen huipputarjous oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin sen Terhi täältä: http://sanoma.magazine.fi/lahjatilaus/kodinkuvalehti/index.php
   Siinä piti tehdä lahjatilaus ystävälle, niin saa tuon palkinnon. Sumplin tilauksen äitini kanssa niin saan molemmat, sekä lehden että kynttelikön!

   Poista