torstai 23. syyskuuta 2010

Hyvien löytöjen päivä!

Kirppiskirous on nyt murrettu! Löysin tänään hyvää kamaa like never before! Paras löytö oli nämä Vikingin goretex kengät tytölle.


Gapin housut (sopivat varmaan vasta vuoden päästä mutta ostettava oli kun löysin) ja Lindexin pöllöpaita


Espritin ihana pallohelmainen hame. Tää ei tuu kuvassa oikein oikeuksiinsa!


Henkkamaukalta puolestaan kotiutuivat nämä:Ja Aarteen vinkin ansiosta toppahaalariongelmakin ratkesi ja meille matkaa tämä Ticketin haalari Ellokselta 40%:n alennuksella! Nyt pitäisi löytää joku nuihin Vikingin kenkiin sopiva pipo tähän kaveriksi.

Ps. rakastan nuita kuvia joista on poistettu tausta. Hommasin oikein sellaisen Corelin kuvankäsittelyohjelman, mutta ylläripylläri enhän sitä tietenkään osaa käyttää, eikä hermot riitä opetteluun. Kaikki vinkit siis tervetulleita!

3 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy myös kirpparilöytönä tuo Espritin upea hame, mutta koossa 120 cm. Ihania sukkia!

  VastaaPoista
 2. Huiput löydöt! Pikkasen pinkkiä kehiin. Minunki pitäs jotku tuollaset popot kehittää Moolle.
  H&M:ssä kans hiplasin tuota neuletakkia (hihi, vai pitäskö sanoa 'neyle' ;) ), mutta otin sitte sellasen jossa napit alas asti.

  VastaaPoista
 3. Itse poistelen taustat niin, että valitsen sillä lassolla (eli freehand selection) sen esineen tai osan kuvasta, jonka haluan jäävän kuvaan (hiukan pitää jäädä reunaan ylimääräistä, muuten menee vaikeaksi). Sit leikkaan sen ja liimaan uudeksi kuvaksi (cut - copy as new image). Sit pyyhekumilla poistelen taustan (eraser) ja lisäilen halutessani kehykset ym kuvalle. Toivottavasti tuosta ymmärtää edes jotain! :D

  VastaaPoista