perjantai 10. syyskuuta 2010

No nyt se taas vähän repes!

En edes muista mitä etsin eBayn valloittavasta maailmasta, mutta törmäsinpä ihaniin Me to You tuotteisiin ja ostamiseksihan se meni. Ostin entiseltä luokkakaverilta tytölle jatkosängyn ja vähitellen alkaa tytön huoneen sisustaminen... Mahtavaa! Nämä teddyt pääsevät tietysti sinne!
Pussilakansetti, fleecehuopa ja siirtotarroja!

Ikeassa tuli vierailtua myös viikonloppuna ja hommasin leluille tämän säilytyskalusteen. Vaikuttaa tosi kätevältä. Tyttö saa vedettyä laatikot mukavasti auki itse. Kuvasta poiketen sekoitin vaaleanpunaisia ja valkoisia laatikoita keskenään ja ostin myös pienempiäkin laatikoita. Täytyy laittaa sitten sisustuskuvia jos saan joskus tuon huoneen valmiiksi!Ai miten niin paljon aikaa bloggailla tänään? Tyttö on ekaa kertaa yksin päiväkodissa muutaman tunnin ja äippä kanavoi ikäväänsä/jännitystä puuhailemalla kaikkea muuta!
2 kommenttia:

  1. Täällä myös mietitään lastenhuoneen sisustusta. Aina tarvis joko lisää rahaa (paljon) sekä lisää kekseliäisyyttä sekä ideoita sekä sen punaisen langasn, ettei huone olis vähän sitä ja tätä ihanaa...

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä on langat välillä niin hukassa kun löytää kaikkea ihanaa ja on vaan pakko ostaa! Toisaalta onneksi se raha sitten rajoittaakin nuita ostoksia! :)

    VastaaPoista