maanantai 31. tammikuuta 2011

Sisustuttaa!

Olen joutunut jälleen sisustusvimman valtaan... Löysin ebaystä kivan liikkeen joka myy sisustustarroja. Halusin tuommosen tekstitarran, mutta tuntui että monet tekstit olivat minun korvaan jotenkin liian imeliä tai lällyjä. Tässä tarrassa oli mielestäni hyvä sanoma. Liimaaminen oli muutes melko tuskallista!


Hieman olen ehtinyt näpräilläkin. Nimittäin avainnauhakoruja työkavereille. Näitä on sitten niin hankala kuvata että... Vähän blingblingiä työpäivään!5 kommenttia:

 1. Livenähän nuo korut on TOSI bling, isojakin vielä. Ihan eriltä näyttää noissa kuvissa.

  VastaaPoista
 2. Siinä on saanu tehä tarkkaa työtä, että saa rivit suoriksi :o Samantyylisiä tarroja näin muuten kerran Oulun Kärkkäiselläkin ;)

  Kaulanauhat on aina kivoja. Minkälainen naruhässäkkä noissa muuten on sisällä? Yhdellä jos toisellaki on napsahellu minun narut poikki :( Siimakaan ei toiminu pitkään.

  VastaaPoista
 3. Heissan! Tuo kuulostaa niin minun tekstiltä! Myönnetään... Pari vuotta sitten minun piti yhdessä sisustusliikkeessä ottaa valokuva taulusta, jossa oli juuri tuo teksti... :) Mistä tilasitkaan ja minkä hintainen suurinpiirtein oli? Aina välillä käyn täällä blogissasi kurkkailemassa mitä ihania juttuja taas löytääkään. Hyvää mieltä usein saan, kiitos! Terkuin Ziu

  VastaaPoista
 4. Annie, nuissa on sisällä semmonen koruvaijeri. Ja taisinpas tunnistaa sinut! ;)

  Ziu, tarra on tilattu täältä: http://stores.ebay.co.uk/Helix-Graphics
  Postikuluineen hintaa tuli jotain 18 euroa. Tarraa oli kahta eri kokoa. Tuo on se isompi. Mukava jos olen saanut hyvää mieltä aikaan! :)

  VastaaPoista
 5. Heissan! Kiitos todella paljon tiedosta! On kyllä edullinen. Täytyypi kerätä rohkeutta ja uskaltaa tilata ulkomailta! :) Minä kun olen niin arkajalka tälläisissä asioissa. Kävin jo kurkkaamassa kyseisellä sivulla (malttamaton kun olen) ja ihanaa, kun voi värityksen tilata mieleisekseen. Toinen asia onkin sitten tilaamisen jälkeen kerätä hermoja siihen tarran paikalle laittoon! :) Ziu

  VastaaPoista