tiistai 15. maaliskuuta 2011

Elossa ollaan!

Edellisestä postauksesta on ikuisuus! Kiirettä on pidellyt ja ollaan sairasteltu koko porukka urakalla. Blogi on myös ehtinyt täyttää vuoden! Järkkään jonkun mukavan arvonnan kunhan saan aikaiseksi.

Jotain olen kuitenkin ommellut. Työkaveri rakastaa retrokuoseja ja halusi kesäksi itselleen mekon. Kaava on jostakin vanhemmasta Modasta (en jaksa nousta ja mennä katsomaan tarkemmin) ja kuviollinen kangas Hawthorne threadsilta. Hieman muokkailin tuota kaavaa itse.


Helmeilyä on myös harrastettu. Jälleen avainnauhakoruja työkavereille.
7 kommenttia:

 1. Viitsitkö jossain vaiheessa kertoa mistä Modasta mekko on? Tosi ihana, haluaisin itekin tuollaisia kesäksi :)

  VastaaPoista
 2. Oi,ihana mekko! Ihania nuo kankaat mitä tuossa muutama postaus alempana on. Onko nuo jostain ulkomaisesta nettikaupasta tilattu?

  VastaaPoista
 3. Voi miten kiva mekko! Jos tosiaan jaksat, niin olisi mukava kuulla mistä lehdestä kaavat ovat. Näyttää sen verran kivalta mallilta, että voisi kokeilla itsellekin kesäksi :)
  Ja vau mitä kaikkia ihania juttuja! Nuo helmeilevät avainnauhat ovat aivan ihania!

  VastaaPoista
 4. Malli on lehdestä 3/2008. Siinä oli mielestäni muitakin kivoja malleja joita voisi toteuttaa!

  -pm-, puuvillakankaat ovat Hawthorne threadsilta. Tuossa nettikauppaluettelossani on linkki sinne. Firma on jenkeissä ja olen tilannut sieltä lukuisia kertoja. Ikinä ei ole ollut ongelmia ja paketit tulevat nopeasti suoraan kotiin. Pitää vaan muistaa että ei saa ylittää sitä 45 euroa, niin ei tuu tulleja!

  VastaaPoista
 5. Höh,miksi kaikki ihanat kankaat on aina tilattu jostain muualta kuin Suomesta. Minä kun en huonolla kielitaidollani uskalla ulkomailta tilailla mitään, no säästyypä nekin rahat sitten. ;)
  Blogissani on sinulle jotain,käypäs kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 6. Tuota samaa mekkomallia olen suunnitellut itsellenikin, muistaakseeni vastaava malli löytyy juhlavammalla kankaalla jostain uudemmastakin Modasta...
  Tuo mekon helmakangas on ihana!! =)

  VastaaPoista
 7. Oooooh, iiiihana tuo mekko :D Ja nuo helmetki on pistäny miettimään, että joskos mää sulta tilaisin kans tuommosen nauhan... Keksis vaan hyvät värit..

  VastaaPoista